„ Završni tjedan “, program za učenike osmih razreda osnovnih škola integriranih u redovne institucije odgoja i obrazovanja u praćenju Odjela integracije Centra Vinko Bek, ove školske godine održan je u periodu od 24. studenog do 28. studenog 2017. godine. U programu je sudjelovalo dvadeset učenika (8 djevojčica i 12 dječaka) s područja cijele Republike Hrvatske, a održavao se na adresi sjedišta Centra, Kušlanova 59a.

1


Tijekom programa osim procjena učenici su imali organizirano slobodno vrijeme tijekom kojeg smo posjetili Mozgaonicu u sklopu Muzeja Iluzije, bili smo u kinu i gledali animirani film „Coco i velika tajna“, kuglali, šetali, družili se i uživali u fast foodu.
Iz evaluacije „Završnog tjedna“ vidljivo je da su naši osmaši željeli ostati barem još par dana, a neki od njih su za nastavak programa čak bili spremni i platiti.
„..... da se svake godine organizira Završni tjedan te da roditelji sudjeluju u financiranju troškova, ili da se produži Završni tjedan barem za dva dana, ako nije moguće da se organizira svake godine...“

 

2

34

 

 

5