Kabinet Vinko Bek 21

- Prošle godine u prosincu je održana humanitarna akcija pod nazivom „Pokaži ljubav, gledaj srcem“ s ciljem adaptacije i opremanja kabineta senzorne integracije Centra za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“. Organizatori akcije Rotary club Zagreb 1242 u suradnji s Filharmonijom Zagreb prikupili su čak 412.000 tisuće kuna čime je omogućeno opremanje kabineta u skladu s najvišim svjetskim standardima.

- U humanitarnu akciju rado su se uključila brojna poznata lica koja su nesebičnim sudjelovanjem u snimanju video spota pomogli slijepim i slabovidnim korisnicima u ostvarivanju bolje kvalitete života. Na samom koncertu su uz Zagrebačku filharmoniju sudjelovali proslavljeni 2Cellos i mlada pijanistica Mija Pečnik, koncert je bio medijski popraćen izravnim prijenosom na HRT-u, a radom u humanitarnom pozivnom centru su doprinijeli i hokejaši HK Medvešćak, rukometaši PPD Zagreb te drugi sportaši, pjevači i umjetnici. Koncert se održao pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gradonačelnika Grada Zagreba te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

- Kabinet u kojem se radi s djecom od najranije vrtićke do kraja osnovnoškolske dobi sada je opremljen ljuljačkama, bazenom s toboganom i lopticama, penjalicama, švedskim ljestvama, tunelom za provlačenje, taktilnim stazama, kosinom za spuštanje skate-om, težinskim prslucima i dekama, žičarom, trampolinom, strunjačama raznih debljina, kutkom s pijeskom i kamenčićima te ostalim didaktičkim materijalom i igračkama.

- Centar Vinko Bek je, zahvaljujući novom programu i opremi koji nudi, povećao kvalitetu usluga za djecu s oštećenjem vida i jako smo zahvalni svim donatorima i Rotary Clubu Zagreb 1242.

 

Kabinet Vinko Bek 41

Kabinet Vinko Bek 51

Kabinet Vinko Bek 61

Kabinet Vinko Bek 71

Slika zaslona

 

Centar za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek"
Kušlanova 59a
10000 Zagreb
tel: 01 2382 218
e-mail: ured@coovinkobek.hr

Misija: Razviti sposobnosti naših korisnika do razine koja im omogućava kvalitetan život

Vizija: Obavljati našu misiju diljem Hrvatske

Kontaktirajte nas