IMG a6ec33d64504783fc3538902dbd98aca V

Dana 11. 4. 2019. u Hrvatskoj knjižnici za slijepe održan je uskršnji koncert dječjeg zbora "Marijine zvjezdice" župe BDM Majke Božje Remetinec-Blato i srednjoškolskog vokalnog ansambla Centra za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek".
Profesorica Ružica Rašpolić vodi oba zbora već dugi niz godina, a ovom prilikom pjevači i pjevačice imali su priliku čuti jedni druge i na kraju koncerta  zapjevati zajedno jednu pjesmu. 

aIMG 20190304 WA0002

Ponedjeljak 4. ožujka ostat će upamćen kao vrlo poseban dan u Centru „Vinko Bek“. Posjetio nas je najslavniji slijepi pjesnik svih vremena, veliki Homer iz drevne Grčke, no u posjetu nije bio sam, nego nas je upoznao s plejadom grčkih bogova i mitskih bića, ali i njihovih pandana diljem Europe. Naravno, govorimo o maskenbalu Odjela mladih gdje su se naši korisnici, ali i odgajatelji, prerušili u grčke bogove. Pio se nektar i jela se ambrozija, a besmrtnost se stjecala i plesanjem. Druženje je ovjekovječeno i fotografijama pa pogledajte neke od njih.

Dana 22. ožujka 2019. u prostorijama Centra održan je stručni skup „Vinko Bek-tko smo mi“ namijenjen djelatnicima centara za socijalnu skrb s područja cijele Republike Hrvatske.
Cilj skupa bio je upoznavanje kolega s djelatnosti Centra, posebnim rehabilitacijskim programima te razmjena iskustava za daljnju uspješnu suradnju.
Odaziv je bio velik te smo zahvalni svim kolegama koji su odvojili dio vremena te pokazali interes za naš Centar i rad.

Centar za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek"
Kušlanova 59a
10000 Zagreb
tel: 01 2382 218
e-mail: ured@coovinkobek.hr

Misija: Razviti sposobnosti naših korisnika do razine koja im omogućava kvalitetan život

Vizija: Obavljati našu misiju diljem Hrvatske

Kontaktirajte nas
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok