Dana 20. prosinca 2018.  godine u prostoru sportske dvorane COO „Vinko Bek“ održana je tradicionalna božićna priredba. Voditelji priredbe Ivana Lovasić, Martina Črnjak, Marko Šainčević i Ivan Kučina proveli su nas kroz program koji su otvorili Filip Novak i vokalni ansambl.

DSCN1440glavna

Dan Bijelog štapa smo obilježili nizom aktivnosti koje su započele još 10. listopada kada smo započeli s natjecanjima u kojima su sudjelovali korisnici Odjela mladih. Natjecali su se u više disciplina, a najuspješniji su bili Mihael Ištvanek i Karla Kordić u orijentaciji i kretanju. U slaganju tangrama kao najbolja se iskazala Ivana Lovasić, dok je još jednu pobjedu, ovaj put u brajici, odnio Mihael Ištvanek. U natjecanju u opipu najbolja je bila Izabela Kajić, a kao najbolja u prepoznavanju mirisa se iskazala Anđela Duran i zauzela prvo mjesto.

DSCN1019

Dana 20. rujna korisnici Odjela mladih posjetili su Zoološki vrt.
Tijekom vođenog posjeta imali su priliku interaktivno doživjeti životinjsko carstvo. Dodirivali su jaja noja i emua, imali priliku držati devinu dlaku i opipati kljun kakadua, no vrhunac susreta sa životinjskim svijetom bila je prava pravcata zmija koja je bila dobro raspoložena za druženje s našim korisnicima.
Uživali smo u razgledavanju, istraživanju, dodirivanju i pričama o životinjama i lijepo se proveli.

ZOO

Centar za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek"
Kušlanova 59a
10000 Zagreb
tel: 01 2382 218
e-mail: ured@coovinkobek.hr

Misija: Razviti sposobnosti naših korisnika do razine koja im omogućava kvalitetan život

Vizija: Obavljati našu misiju diljem Hrvatske

Kontaktirajte nas
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok