Svi učenici osim učenika prvih razreda dolaze na nastavu 9. 9. 2019. u 8:00. Prva dva sata imat će sat razrednika, a nakon toga nastavu prema rasporedu.

Obavijest roditeljima i učenicima prvih razreda

U ponedjeljak 9. 9. 2019. održat će se prezentacija srednjoškolskih programa i upoznavanje s razrednicima u 11:00 sati u dvorani V Centra „Vinko Bek“ u Kušlanovoj 59a. Mole se roditelji i učenici da se pet minuta prije navedenog vremena okupe u prostoru ispred tajništva Centra. Nakon održane prezentacije učenici i roditelji prisustvovat će satu razrednika, a nakon toga otići će na Odjel odgoja i psihosocijalne rehabilitacije mladih radi dogovora o rehabilitacijskim programima i smještaju u dom.

Molimo učenike i roditelje koji još nisu dostavili svu potrebnu dokumentaciju za upis u prvi razred da istu predaju razredniku najkasnije prvi dan škole.

DSCN2149

Kada je 13. lipnja Josip Đuzel zasvirao „14 palmi“, uistinu smo se svi osjećali kao na otoku sreće. Upravo ta skladba može savršeno opisati kako je izgledala Završna priredba korisnika Centra za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“.

20190604 162642

U utorak 4. lipnja u Centru je premijerno izvedeno javno čitanje ulomaka kultnog djela svjetske literature, „Mali Princ“. Radiofonijski projekt „Mali Princ“ nastao je u sklopu završnog preddiplomskog projekta iz Kazališne umjetnosti studenta produkcije Ante Ševe te kao završni rad iz kolegija Radiofonija studenta Kazališne režije Hrvoja Korbara.

Centar za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek"
Kušlanova 59a
10000 Zagreb
tel: 01 2382 218
e-mail: ured@coovinkobek.hr

Misija: Razviti sposobnosti naših korisnika do razine koja im omogućava kvalitetan život

Vizija: Obavljati našu misiju diljem Hrvatske

Kontaktirajte nas
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok