Dana 20. prosinca 2018.  godine u prostoru sportske dvorane COO „Vinko Bek“ održana je tradicionalna božićna priredba. Voditelji priredbe Ivana Lovasić, Martina Črnjak, Marko Šainčević i Ivan Kučina proveli su nas kroz program koji su otvorili Filip Novak i vokalni ansambl.

DSCN1440glavna

Točke su se nizale jedna za drugom te su redom na pozornicu izlazili predškolci, zatim vokalni ansambl osnovne škole, nakon čega su nastupile Antonija Tuta i Anđela Duran izvodeći pjesmu „Spavaj mali Božiću“. Svoje vještine na klavijaturama pokazali su Mihael Ištvanek i Josip Đuzel, a nakon njih vidjeli smo izvrsnu izvedbu naše dramske skupine i njihovog komada „Slatka pljačka“. Vratili smo se na glazbene izvedbe s nastupima Katje Hanžek i Odjela odraslih, a zatim je Ivana Lovasić pročitala svoju autorsku pjesmu „Još brojim dane s ljubavlju“. Prisutne je pozdravila i ravnateljica Centra Ivana Rotim prigodnim govorom. Priredbu je kraju priveo vokalni sastav Odjela mladih tercetom pjesama. Najveće iznenađenje je uslijedilo kada je došao Djed Mraz koji je razveselio korisnike i podijelio im darove.

DSCN1418

DSCN1423

DSCN1428

DSCN1429

DSCN1454

DSCN1463

DSCN1470

DSCN1485

Božićni program

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok