Daniela Denkmajer, Katja Hanžek i Karla Kordić, korisnice Odjela odgoja i psihosocijalne rehabilitacije mladih, u pratnji odgajateljice Martine Smolčić sudjelovale su na 4. međunarodnom kreativnom kampu za slijepe i slabovidne mlade osobe u Centru „Iris“ u Ljubljani od 19.8. do 23.8.2019.

IMG 20190819 WA0000

Dnevni raspored kampa sastojao se od likovno-kreativnih radionica, radionica svakodnevnih vještina i socijalizacijskih radionica, među kojima su poseban dojam ostavile radionica izrade slikovne knjige za predškolsku djecu – korisnike Centra „Iris“, radionica njege i masaže lica, odlazak na bazen i plivanje, te posjet Modernoj galeriji u Ljubljani. Uz pun raspored dani su prolazili brzo, no energije je bilo dovoljno za dobro raspoloženje i nastavak druženja u večernjim satima uz zajedničko pripremanje večere i, naravno, obilaske Ljubljane.
Zadovoljstvo zbog stjecanja novih iskustava, upoznavanja novog jezika i građenja novih prijateljstava stvorilo je još jednu lijepu uspomenu koju će djevojke ponijeti sa sobom u novu školsku godinu i dalje u život.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok