Dana 22. ožujka 2019. u prostorijama Centra održan je stručni skup „Vinko Bek-tko smo mi“ namijenjen djelatnicima centara za socijalnu skrb s područja cijele Republike Hrvatske.
Cilj skupa bio je upoznavanje kolega s djelatnosti Centra, posebnim rehabilitacijskim programima te razmjena iskustava za daljnju uspješnu suradnju.
Odaziv je bio velik te smo zahvalni svim kolegama koji su odvojili dio vremena te pokazali interes za naš Centar i rad.

aIMG 20190304 WA0002

Ponedjeljak 4. ožujka ostat će upamćen kao vrlo poseban dan u Centru „Vinko Bek“. Posjetio nas je najslavniji slijepi pjesnik svih vremena, veliki Homer iz drevne Grčke, no u posjetu nije bio sam, nego nas je upoznao s plejadom grčkih bogova i mitskih bića, ali i njihovih pandana diljem Europe. Naravno, govorimo o maskenbalu Odjela mladih gdje su se naši korisnici, ali i odgajatelji, prerušili u grčke bogove. Pio se nektar i jela se ambrozija, a besmrtnost se stjecala i plesanjem. Druženje je ovjekovječeno i fotografijama pa pogledajte neke od njih.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok