Dan Bijelog štapa smo obilježili nizom aktivnosti koje su započele još 10. listopada kada smo započeli s natjecanjima u kojima su sudjelovali korisnici Odjela mladih. Natjecali su se u više disciplina, a najuspješniji su bili Mihael Ištvanek i Karla Kordić u orijentaciji i kretanju. U slaganju tangrama kao najbolja se iskazala Ivana Lovasić, dok je još jednu pobjedu, ovaj put u brajici, odnio Mihael Ištvanek. U natjecanju u opipu najbolja je bila Izabela Kajić, a kao najbolja u prepoznavanju mirisa se iskazala Anđela Duran i zauzela prvo mjesto.

DSCN1019

Kako bismo nagradili sve natjecatelje, ali i kako bismo pokazali svoje umijeće u pripremanju jela i slastica 16. listopada organizirali smo tradicionalnu Roštiljadu. Korisinci su se podijeli u skupine tako da je jedna grupa pekla roštilj, druga sjeckala povrće za salate, treća gulila krumpir za prilog, a četvrta pripremala voćnu salatu. Nakon odlično odrađenog posla prionilo se jelu, a kao šećer na kraju svi natjecetalji su nagrađeni čokoladom.

DSCN1020

DSCN1074

DSCN1135

NATJECANJE BRAJICA

roštiljada

roštiljada 1

roštiljada 2DSCN1080

roštiljada 4

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok