Kabinet Vinko Bek 21

- Prošle godine u prosincu je održana humanitarna akcija pod nazivom „Pokaži ljubav, gledaj srcem“ s ciljem adaptacije i opremanja kabineta senzorne integracije Centra za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“. Organizatori akcije Rotary club Zagreb 1242 u suradnji s Filharmonijom Zagreb prikupili su čak 412.000 tisuće kuna čime je omogućeno opremanje kabineta u skladu s najvišim svjetskim standardima.

- U humanitarnu akciju rado su se uključila brojna poznata lica koja su nesebičnim sudjelovanjem u snimanju video spota pomogli slijepim i slabovidnim korisnicima u ostvarivanju bolje kvalitete života. Na samom koncertu su uz Zagrebačku filharmoniju sudjelovali proslavljeni 2Cellos i mlada pijanistica Mija Pečnik, koncert je bio medijski popraćen izravnim prijenosom na HRT-u, a radom u humanitarnom pozivnom centru su doprinijeli i hokejaši HK Medvešćak, rukometaši PPD Zagreb te drugi sportaši, pjevači i umjetnici. Koncert se održao pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, gradonačelnika Grada Zagreba te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

- Kabinet u kojem se radi s djecom od najranije vrtićke do kraja osnovnoškolske dobi sada je opremljen ljuljačkama, bazenom s toboganom i lopticama, penjalicama, švedskim ljestvama, tunelom za provlačenje, taktilnim stazama, kosinom za spuštanje skate-om, težinskim prslucima i dekama, žičarom, trampolinom, strunjačama raznih debljina, kutkom s pijeskom i kamenčićima te ostalim didaktičkim materijalom i igračkama.

- Centar Vinko Bek je, zahvaljujući novom programu i opremi koji nudi, povećao kvalitetu usluga za djecu s oštećenjem vida i jako smo zahvalni svim donatorima i Rotary Clubu Zagreb 1242.

 

Kabinet Vinko Bek 41

Kabinet Vinko Bek 51

Kabinet Vinko Bek 61

Kabinet Vinko Bek 71

Slika zaslona

 

Centar za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek"
Kušlanova 59a
10000 Zagreb
tel: 01 2382 218
e-mail: ured@coovinkobek.hr

Misija: Razviti sposobnosti naših korisnika do razine koja im omogućava kvalitetan život

Vizija: Obavljati našu misiju diljem Hrvatske

Kontaktirajte nas
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok