Dan Bijelog štapa smo obilježili nizom aktivnosti koje su započele još 10. listopada kada smo započeli s natjecanjima u kojima su sudjelovali korisnici Odjela mladih. Natjecali su se u više disciplina, a najuspješniji su bili Mihael Ištvanek i Karla Kordić u orijentaciji i kretanju. U slaganju tangrama kao najbolja se iskazala Ivana Lovasić, dok je još jednu pobjedu, ovaj put u brajici, odnio Mihael Ištvanek. U natjecanju u opipu najbolja je bila Izabela Kajić, a kao najbolja u prepoznavanju mirisa se iskazala Anđela Duran i zauzela prvo mjesto.

DSCN1019

Kako bismo nagradili sve natjecatelje, ali i kako bismo pokazali svoje umijeće u pripremanju jela i slastica 16. listopada organizirali smo tradicionalnu Roštiljadu. Korisinci su se podijeli u skupine tako da je jedna grupa pekla roštilj, druga sjeckala povrće za salate, treća gulila krumpir za prilog, a četvrta pripremala voćnu salatu. Nakon odlično odrađenog posla prionilo se jelu, a kao šećer na kraju svi natjecetalji su nagrađeni čokoladom.

DSCN1020

DSCN1074

DSCN1135

NATJECANJE BRAJICA

roštiljada

roštiljada 1

roštiljada 2DSCN1080

roštiljada 4

Centar za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek"
Kušlanova 59a
10000 Zagreb
tel: 01 2382 218
e-mail: ured@coovinkobek.hr

Misija: Razviti sposobnosti naših korisnika do razine koja im omogućava kvalitetan život

Vizija: Obavljati našu misiju diljem Hrvatske

Kontaktirajte nas
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok