Daniela Denkmajer, Katja Hanžek i Karla Kordić, korisnice Odjela odgoja i psihosocijalne rehabilitacije mladih, u pratnji odgajateljice Martine Smolčić sudjelovale su na 4. međunarodnom kreativnom kampu za slijepe i slabovidne mlade osobe u Centru „Iris“ u Ljubljani od 19.8. do 23.8.2019.

IMG 20190819 WA0000

Dnevni raspored kampa sastojao se od likovno-kreativnih radionica, radionica svakodnevnih vještina i socijalizacijskih radionica, među kojima su poseban dojam ostavile radionica izrade slikovne knjige za predškolsku djecu – korisnike Centra „Iris“, radionica njege i masaže lica, odlazak na bazen i plivanje, te posjet Modernoj galeriji u Ljubljani. Uz pun raspored dani su prolazili brzo, no energije je bilo dovoljno za dobro raspoloženje i nastavak druženja u večernjim satima uz zajedničko pripremanje večere i, naravno, obilaske Ljubljane.
Zadovoljstvo zbog stjecanja novih iskustava, upoznavanja novog jezika i građenja novih prijateljstava stvorilo je još jednu lijepu uspomenu koju će djevojke ponijeti sa sobom u novu školsku godinu i dalje u život.

Centar za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek"
Kušlanova 59a
10000 Zagreb
tel: 01 2382 218
e-mail: ured@coovinkobek.hr

Misija: Razviti sposobnosti naših korisnika do razine koja im omogućava kvalitetan život

Vizija: Obavljati našu misiju diljem Hrvatske

Kontaktirajte nas
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok