Radnici Odjela svoje ponašanje i svoj način rada prilagođavaju potrebama slijepih i slabovidnih korisnika Centra, što znači da moraju dobro poznavati njihove individualne mogućnosti i svakodnevne potrebe.
U Odjelu prehrambenih i pomoćno-tehničkih poslova obavljaju se poslovi: kuhanja, čišćenja, pranja, nabave i skladištenja hrane i potrošnog materijala, održavanja zgrade, prijevoza korisnika, poslovi vezani uz održavanje centralnog grijanja te portirsko-čuvarski poslovi.

tehnicko osobljeU našoj kuhinji svakodnevno se kuha i poslužuje 5 obroka. Jelovnik se izrađuje u skladu s normativima i Nacionalnim smjernicama zdrave prehrane, a namirnice se nabavljaju svakodnevno kako bi bile svježe. Kuhinja posluje u skladu s HACCP sustavom kontrole, koji je Centar uveo 2013. godine.

Odjel organizira i svakodnevni prijevoz korisnika osnovnoškolske dobi na relaciji kuća - škola i natrag, kao i srednjoškolaca na aktivnosti izvan Centra.

U okviru Odjela nalazi se i Sportska dvorana invalida, koja je namijenjena sportu i rekreaciji svih kategorija osoba s invaliditetom grada Zagreba. Oni se svakodnevno bave sportsko-rekreativnim aktivnostima, a to su; kuglanje, stolni tenis, vježbanje u prostoru teretane, nogomet, rukomet, košarka, sjedeća odbojka, badminton, golbal (igra zvučnom loptom) i korektivna gimnastika. Sadržaje športske dvorane koriste i učenici Centra, kako u nastavi, tako i u organiziranim slobodnim aktivnostima.

Centar za odgoj i obrazovanje "Vinko Bek"
Kušlanova 59a
10000 Zagreb
tel: 01 2382 218
e-mail: ured@coovinkobek.hr

Misija: Razviti sposobnosti naših korisnika do razine koja im omogućava kvalitetan život

Vizija: Obavljati našu misiju diljem Hrvatske

Kontaktirajte nas
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok