Korisnici odjela mladih su od 7. do 13. srpnja ljetovali u kampu Veli Jože u Savudriji.

 

Slika 1 Medium

 

Dana 7. srpnja u jutarnjim satima korisnici Odjela Mladih okupili su se u dvorištu Centra kako bi se uputili na ljetovanje u kamp Veli Jože u Savudriji. Na put prema najzapadnijem dijelu istarskog poluotoka krenuli smo u dva kombija s našim vrijednim vozačima koji su nas sigurno i sretno dovezli do kampa.


10 korisnika i 5 djelatnika smjestili su se u bungalove, brzo obukli kupaće kostime i od prvog dana odlučili sretno i veselo uživati u morskim radostima. Bilo je tu plivanja, ronjenja, igranja picigina, plutanja na luftićima, ali i sunčanja, društvenih igara, čitanja knjiga i sveopćeg uživanja u blagodatima ljetovanja.

Vrhunac našeg ljetovanja bio je posjet Aquaparku Istralandia (https://www.istralandia.hr/). Velikodušna gesta Aquaparka Istralandia omogućila nam je besplatan ulaz te su naši korisnici uživali u beskrajnoj zabavi. Voda nikad nije bila uzbudljivija i zabavnija! Ukrcali smo se na uzbudljivu pustolovinu istražujući najintenzivnije Istralandijine vodene tobogane, bazene i atrakcije uz izniman doživljaj tijekom cijelog boravka. Oni koji nisu bili za uzbuđenja uživali su u čarima vode poput plivanja i prskanja u bazenima, opuštajućoj vodenoj masaži i uživanciji. Istralandia uistinu pruža sve odjednom! Ovim putem želimo zahvaliti Istralandiji.

Sve što je lijepo kratko traje, tako je i našem ljetovanju došao kraj. Dana 13. srpnja ponovno smo se prepustili našim vozačima te smo u jutarnjim satima krenuli prema Zagrebu. Sretno smo stigli te se zaputili svatko na svoju stranu ne skidajući osmijeh s lica.

 

Slika 1 Grupna fotografija svih sudionika ljetovanja. S lijeva na desno stoje prof. Vukov, Šutalo, Tomašić, Oršuš. prof. Šalković, Cavrić, Moscarda, Mahnet, Milin, Zaluški, Fišer, prof. Milak, Bogdan, med. teh. Knežević i prof. Kević

Slika 1 Medium

Slika 2 Korisnici uz obalu mora

Slika2

Slika 3 Korisnici na plaži

Slika3

Slika 4 Šetnja kampom u pratnji profesora

Slika 9

Slika 5 Korisnici na plaži

Slika7

Slika 6 Proučavanje izronjene školjke

Slika8

Slika 7 Korisnici na kavi s pogledom na more

Slika6 Medium

Slika 8 Korisnici pokraj svjetionika

Slika Medium

Slika 9 Dolazak u Aquapark Istralandia

SlikaAqua3

Slika 10 Opuštanje u relax bazenu

Slika Aqua1

Slika 11 Nakon vožnje vodenim toboganom

SlikaAqua2

Slika 12 Zalazak sunca u Savudriji

Slika4 Medium