Preduhitrili smo kišu i uhvatili jedan sunčani dan za roštiljadu

Jedan dan proljeća odabrali smo za roštiljadu. Bio je utorak i upravo se dogodio kratkotrajni predah od kiše koja je nemilice padala proteklih dana. Sunčeve zrake su se probile kroz oblake i potaknule nas na uživanje na otvorenom, u suncu, zabavi, roštilju i  glazbi.

Dok su se neki korisnici  okušali u pečenju roštilja, drugi su pripremali miješanu salatu i desert s jagodama, a neki su se  rado uključili  i u radove na obližnjem vrtu presađujući biljke i čisteći visoke gredice.

S dolaskom večeri roštilj se pojeo, biljke u vrtu su dočekale novu kišu, a mi smo naše druženje nastavili u sjenici uz lake note i razgovor o svemu i svačemu.

Slika 1 Skupina kornisnika i profesorica Ivana Š. teoretski diskutira o roštilju sjedeći za stolom u sjenici dok se u pozadini profesor Željko znoji provodeći teoriju u praksu za roštiljem.

Skupina kornisnika i profesorica Ivana Š. teoretski diskutira o roštilju sjedeći za stolom u sjenici dok se u pozadini profesor Željko znoji provodeći teoriju u praksu za roštiljem.

Slika 2 Korisnik Eron pomaže profesoru Željku za roštiljom dok korisnik Filip nadgleda situaciju.

Korisnik Eron pomaže profesoru Željku za roštiljom dok korisnik Filip nadgleda situaciju.

Slika 3 Korisnici Eron i Štefica roštiljaju.

Korisnici Eron i Štefica roštiljaju.

 

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.

Ok