Kvaliteta života osoba s invaliditetom u Gradu Zagrebu

 

Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom u suradnji s izv. prof. dr. sc. Markom Buljevcem sa Studijskog centra socijalnog rada Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i prof. dr. sc. Gorkom Vuletić s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku provodi istraživanje nekih aspekata kvalitete života i pozitivnog mentalnoga zdravlja osoba s invaliditetom u Gradu Zagrebu.

Istraživanje se provodi u sklopu provedbe Zagrebačke strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u razdoblju od 2022. do 2025. godine. Rezultati istraživanja poslužit će kao podloga za kreiranje novih i unaprjeđenje postojećih politika s ciljem poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom u Gradu Zagrebu.

Vaše sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno, što znači da u bilo kojem trenutku imate pravo odustati ili poništiti unos podataka bez posljedica. Istraživanje je i anonimno, što znači da se prikupljeni podaci neće moći povezati s Vama. Online anketni sustav ne prati i ne prikuplja IP adrese s kojih se pristupa upitniku. Vaši odgovori će biti dostupni isključivo autorima istraživanja, a rezultati će biti predstavljeni u zbirnom obliku (postotci, prosjeci, izjave i sl.).

Vaša iskustva i mišljenja su nam izuzetno važna. Molimo Vas da iskreno odgovorite na sva pitanja. Nema točnih i netočnih odgovora.

Za ispunjavanje upitnika potrebno je da ste punoljetna osoba s poslovnom sposobnošću.
Trajanje ispunjavanje upitnika je oko 30 minuta.

Na dnu svake stranice upitnika nalaze se dvije tipke »Natrag« i »Dalje« koje služe za kretanje kroz upitnik po stranicama. Tipka »Natrag« omogućuje povratak na prethodnu stranicu, a tipka »Dalje« omogućuje prelazak na sljedeću stranicu.

Izrazi (riječi i pojmovni sklopovi) koji se koriste u upitniku, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski rod.

Upitnik se nalazi na poveznici: UPITNIK

Za sva pitanja možete se obratiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.