Centar "Vinko Bek" pridružio se obilježavanju Tradicionalnog slovenskog doručka, u petak, 21. studenog.

Slovensko veleposlanstvo u Zagrebu je Dan slovenske hrane obilježilo Tradicionalnim slovenskim doručkom u našem Centru. Dan slovenske hrane obilježava se od 2012. godine, treći petak u studenome. Organizacijom Tradicionalnog slovenskog doručka veleposlanstvo želi širu javnost izvješćivati i osvješćivati o značenju doručka, značenju i prednostima lokalne hrane. Značajke lokalno proizvedene hrane prije svega su svježina, bogatiji okus, više vitamina, veća hranjiva vrijednost, manje aditiva Tradicionalan slovenski doručak sastoji se od mlijeka, maslaca, kruha, meda i jabuka.

Pogledajte kako je bilo:

Video zapis:

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.

Ok